Ford Mondeo

De nieuwe Ford Mondeo 2017

De nieuwe Ford Mondeo: dynamisch design

De Ford Mondeo heeft een dynamisch en stijlvol design, leverbaar als 4-deurs (alleen hybride), 5-deurs en Wagon. De nieuwe Ford Mondeo is leverbaar in verschillende uitvoeringen en naast benzine en diesel ook in hybride. Hiernaast komt de Mondeo in een aparte en uiterst luxe Vignale-lijn.

De Mondeo is verkrijgbaar vanaf € 32.050 (inclusief € 3.000 upgrade bonus).

Waar besteed jij de bonus van € 3.000 aan?
• Upgrade naar een luxere uitvoering
• Extra fabrieksopties
• Korting op de financiering via Ford Options
• Korting op het aankoopbedrag

De Upgrade Bonus geldt voor de volgende uitvoeringen van de Mondeo: St-Line, Vignale en hybride modellen.

v.a. € 32.050
Lease v.a. € 435 p/mnd
Ford Options v.a. € 399 p/mnd

Ford Mondeo: ruimte en stijlvol

De Ford Mondeo is leverbaar in dverschillende uitvoeringen: ST Line, Titanium en Vignale. De Titanium en Viganle zijn ook verkrijgbaar in hybride.

Mondeo Titanium Wagon

Mondeo Wagon
Ford Mondeo Titanium 
De Ford Mondeo Titanium is bovenop de standaarduitrusting van de Trend uitvoering extra uitgerust. Kiest u voor de Mondeo Titanium krijgt u extra luxe. De auto is namelijk standaard uitgerust met toonaangevende Ford technologie zoals een 8 inch touchscreen, Ford Keyless Entry, Sync 3 en meer.

Mondeo ST-Line Wagon

Mondeo ST-Line

 

Ford Mondeo ST-Line
Met sportieve designelementen voor zowel de carrosserie als het interieur, geïnspireerd op de geprezen Fiesta ST en Focus ST Performance-modellen, is de nieuwe ST-Line mondeo ontworpen voor klanten die de sportieve uitstraling van de ST-modellen wensen, maar die niet het volledige prestatievermogen van ST-motoren en het chassis met sporttechnologieën hoeven te benutten.

Mondeo Hybride

Mondeo Hybride

Ford Mondeo Hybride
De Ford Mondeo is verkrijgbaar als geavanceerd Hyvrid Electric Vehicle (HEV). De Mondeo hybride combineert de voordelen van elektrisch- en benzinevermogen, waardoor je zuinig rijdt en opmerkelijke prestaties en rijgedrag ervaart. De hybride Mondeo uitvoeringen zijn standaard voorzien van een automatisch transmissie.

Je mag gezien worden

Interieur Ford Mondeo
Ford Mondeo nieuw
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten