Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga 2017

De nieuwe Ford Kuga: fris en modern ontwerp

De nieuwe Ford Kuga heeft een facelift gekregen waardoor de auto een stoere, sportieve uitstraling heeft. De grote trapezevormige bovengrille en een kleinere benedengrille worden geflankeerd door gestroomlijnde nieuwe koplampen met LED-dagverlichting, aangevuld door stijlvolle mistlampen.

De Ford Kuga is verkrijgbaar vanaf € 30.995,-. U kunt bij bepaalde uitvoeringen ook gebruik maken van de € 2.500,- upgrade bonus.

Waar besteed jij de bonus van € 2.500,- aan?
• Upgrade naar een luxere uitvoering
• Extra fabrieksopties
• Korting op de financiering via Ford Options
• Korting op het aankoopbedrag

De Upgrade Bonus geldt voor de volgende uitvoeringen van de Kuga: Trend Ultimate, Titanium, ST-Line en Vignale.

Private Lease actie in plaats van € 435,- nu tijdelijk voor € 399,- per maand. Op basis van 24 maanden/ 10.000 km/j. Beperkte beschikbaarheid op = op!!!

v.a. € 30.995
Lease v.a. € 399 p/mnd
Ford Options v.a. € 259 p/mnd

Vier uitvoeringen

De Kuga is leverbaar in vier verschillende uitrustingsniveaus. Hiernaast komt de Kuga in een aparte en uiterst luxe Vignale-lijn. Bekijk per uitvoering de verschillende specificaties en prestaties.

De geavanceerde nieuwe Kuga

De geavanceerde nieuwe Kuga beschikt over technologieën en updates om rijden eenvoudiger, veiliger, aangenamer en betaalbaarder te maken. Dit zijn onder andere het nieuwe SYNC 3 communicatie- en entertainmentsysteem van Ford, innovatieve bestuurdersassistentie-technologieën, een ergonomisch en comfortabel interieur en een nieuwe 1.5-liter TDCi-dieselmotor van 120 pk.

Meest gestelde vragen over de Ford Kuga

 

Bij Ford Twente krijgen we veel vragen over de Ford Kuga. Op de pagina met meest gestelde vragen over de Ford Kuga vindt u meer informatie over prijzen, wegenbelasting en trekgewicht.
Ford Kuga 2017
Ford Kuga Facelift
Kuga interieur
Nieuwe Ford Kuga
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten