Ford KA+

De nieuwe Ford KA plus 2017

De nieuwe Ford Ka+: zuinig & ruim.

De nieuwe Ka+ is zuiniger en ruimer. Je rijdt veiliger en comfortabeler in een auto vol praktische functies die niet alleen waar is voor zijn geld, maar ook heel veel plezier biedt. De Ka+ is compact van buiten, maar verrassant ruim van binnen. Kom langs in onze showroom en ontdek het zelf. Verkrijgbaar vanaf € 14.940,- (inclusief € 750,- upgrade bonus).

Waar besteed jij de bonus van € 750,- aan?
• Upgrade naar een luxere uitvoering
• Extra fabrieksopties
• Korting op de financiering via Ford Options
• Korting op het aankoopbedrag

De Upgrade Bonus geldt voor alle uitvoeringen van de KA+.

v.a. € 14.940
Ford Options v.a. € 139 p/mnd

Leverbaar in verschillende uitvoeringen

De Ford KA+ is leverbaar in de uitvoeringen: Trend Ultimate, Trend Ultimate Black en Trend Ultimate White. Door het kiezen van opties en accessoires kun je de Ka+ naar eigen wens inrichten. 


Praktisch en stijlvol exterieur

De KA+ is een compacte 5 deurs auto met een eigen karakter, herkenbaar aan de voorkant met de typische Ford-grille en expressieve koplampen. De KA+ is compact en wendbaar en past zelfs op de meest onhandige parkeerplekken. Met de parkeersensoren achter weet je precies hoeveel ruimte er nog is.

Modern, ruim en doordacht interieur

De nieuwe Ford KA+ is een vijfdeurs hatchback die is gebaseerd op het mondiale platform voor compacte auto's van Ford. Hij biedt royale ruimte aan vijf personen en heeft een totale lengte van minder dan 4 meter.

De auto is hoog genoeg en ook achterin rijden langere mensen gemakkelijk mee omdat er voldoende beenruimte is. Ook is er veel ruimte in de kofferbak. De KA+ heeft een bagageruimte van 272 liter en heeft genoeg ruimte voor grote koffers.

Kenmerken KA+

Groter en comfortabeler
Ten opzichte van de vorige KA, is de KA+ gegroeid van 3,62 meter naar 3,93 meter. Dankzij de slim vormgegeven achterportieren is er een comfortabele toegang tot de achterbank ontstaan. De nieuwe Ford KA+ heeft ongeveer 100 liter meer bergruimte dan de vorige KA, terwijl de in ongelijke delen (60/40) neerklapbare achterbank zorgt voor een extra bagageruimte. 

Ruimte voor vijf
De achterbank biedt plaats aan drie passagiers en ook lange mensen kunnen comfortabel meereizen dankzij de riante beenruimte. 

Snel en zuinig 
De KA+ is beschikbaar in twee uitvoeringen met de 1.2L Ti-VCT benzinemotor met 70 of 85 pk, die kracht, snelheid en souplesse combineren met een indrukwekkend laag brandstofverbruik van slechts 4,9 (of zelfs 4,7*) liter per 100 kilometer. Geniet van voordelig rijden! 

* Uitvoering met lage CO2-uitstoot van 110 g/km


Meest gestelde vragen over de Ford KA+ 

Bij Ford Twente krijgen we veel geïnteresseerde vragen over de nieuwe Ford KA+. Op de pagina met meeste gestelde vragen over de Ford KA+ is meer informatie te vinden over prijzen, wegenbelasting en verbruik.


nieuwe Ford Ka plus
Ford KA plus 2018
Ka plus interieur
Ka plus ruimte achterin
Kla plus nieuw
Kla plus nieuw Ford Twente
Kla plus nieuw 2018
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten