Ford C-MAX

De nieuwe Ford C-MAX uit 2017

De nieuwe Ford C-MAX: knappe hoogzitter

Straks design met een verfijnd interieur, dat maakt deze MPV een bijzondere gezinsauto. De nieuwe Ford C-MAX en Ford Grand C-MAX zijn twee stijlvolle MPV’s met veel binnenruimte voor maximaal gebruiksgemak. Kortom de ruimte en hoge zit, slimme Ford technologieën en de zuinige en krachtige motoren maken deze auto onderscheidend.

De Ford C-MAX is verkrijgbaar vanaf € 30.330,-. U kunt op de uitvoering Titanium gebruik maken van de € 2.000,- upgrade bonus.

Waar besteed jij de bonus van € 2.000,- aan?
• Upgrade naar een luxere uitvoering
• Extra fabrieksopties
• Korting op de financiering via Ford Options
• Korting op het aankoopbedrag

v.a. € 30.330
Ford Options v.a. € 299 p/mnd

Ford C-MAX: zee van ruimte

interieur Ford C-MAX

C-Max Titanium en C-Max Grand Titanium

De Ford C-MAX is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: Sport en Titanium. In de Titanium uitvoering hebt u ook nog de keuze in het model C-Max Grand. Deze is groter en bied 7 zitplaatsen, waarbji de achterdeuren een schuifdeur betreft.
Ford C-MAX GRAND Titanium exterieur
Ford C-MAX Titanium 
De Ford C-MAX Titanium is extra rijk uitgerust. Denk aan 8" Touch&Swipe navigatiesysteem met SYNC 3, ambient lighting, automatisch dimmende dimlichten, mistlampen met chroom omlijsting, opbergruimte in plafond met luxe hemelbekleding, etc.

C-MAX Sport

c-max sport
Ford C-MAX Sport
De C-MAX Sport is extra sportief uitgerust. Denk aan 17" lichtmetalen velgen 15-spaaks in Rock Metallic, grote achterspoiler in carroseriekleur, mistlampen met zwarte achtergrond, pookknop met zwarte cijfers, etc.

Ford C-Max: Ruim en toch compact

Interieur Ford C-MAX
Ford C-MAX nieuw
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten